Over

Arjen R. Goodijk - MA

 

Transitiemanager

 

OVER MIJ

 

Vanuit mijn zelfstandig adviesbureau wil ik fungeren als de linking pin tussen bedrijven en inwoners, overheid en omgeving, ambities en concrete resultaten. Met heldere communicatie bijdragen aan de bewustwording voor de lange termijn. De juiste koers voor uw project.

 

Na mijn masterstudie Communciatie- & Informatiewetenschappen in Groningen stapte ik in 2012 binnen bij Stichting Kulturele Haadstêd 2018 en mocht daarin bijdragen aan de succesvolle kwalificatie van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

 

Na de kwalificatie kwam ik terecht in overheidsland waar ik o.a. aan de slag mocht met het ontwikkelen van een integraal en op CRM gebaseerd gemeentelijk energieloket "Slim wonen in Leeuwarden".  

 

Vanuit die rol groeide ik uit tot aanjager en projectadviseur op het thema energiebesparing bij de particuliere woningvoorraad, met een focus op die plekken waar echt verschil gemaakt kan en moet worden. Toewerken naar een sociaal, haalbaar en betaalbaar energiebeleid. 

 

In 2017 greep ik de kans om binnen dit onderwerp als ZZP'er voor mijzelf te beginnen. Van daaruit ondersteun ik gemeentes, bedrijven en organisaties bij de uitdagingen die o.a. gepaard gaan met de energietransitie, energiearmoede, participatie, communicatie en vooral ook activatie.